top of page

Бути на першій сторінці в Google: На Дія.Освіта новий освітній серіал про професію SEO-спеціаліста

Українська фундація розвитку

06.07.23

Щосекунди в Google відбувається 85 000 пошукових запитів. І саме робота SEO-спеціалістів визначає, чий сайт опиниться на першій сторінці видачі. Від цього залежить, скільки відвідувачів побачать сторінку того чи іншого бізнесу. А отже — продажі та впізнаваність. Саме тому SEO-індустрія активно розвивається, а середня річна заробітна плата SEO-фахівця вже перевищує $60,5 тис.

Українська фундація розвитку у співпраці з Міністерством цифрової політики, за підтримки Європейського Союзу в межах ініціативи Re:silience. Re:covery. Re:construction. (Re: Ukraine project), у взяємодії з WebPromoExperts створили освітній серіал і симулятор, щоб відповісти на всі запитання про професію SEO-спеціаліста та допомогти українцям зробити перші кроки у сфері. 


Цей освітній серіал — оновлена версія попереднього, з якого можна дізнатися про базові поняття в SEO-індустрії. Тепер зможете поглибити та деталізувати знання в галузі. Дізнатися, як технічно оптимізувати сайт, як працювати з посиланнями, у чому різниця між локальним і зарубіжним SEO. Крім того, ми додали серію-воркшоп. Тож ви зможете спробувати оптимізувати сайти за допомогою практичних завдань. 


Спікери освітнього серіалу: засновник Upmotion.agency Євген Горлач та Head of SEO у Webpromo Артем Коломієць.


Дивіться серіал за посиланням на платформі Дія.Освіта: https://osvita.diia.gov.ua/courses/seo-specialist-2-0.


Після перегляду зможете пройти інтерактивний онлайн-симулятор та відчути себе SEO-спеціалістом: https://osvita.diia.gov.ua/simulators/basic-steps-of-website-promotion-simulator


Освітній серіал створено на замовлення Міністерства цифрової трансформації для платформи Дія.Освіта за підтримки Європейського Союзу в межах ініціативи Re:silience. Re:covery. Re:construction. (Re: Ukraine project) за сприяння Української фундації розвитку. Вміст курсу, лекцій та інших матеріалів є виключною відповідальністю ГО «Українська фундація розвитку» і не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.


bottom of page