top of page

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРС НА ПОСАДУ МОЛОДШОГО ЕКСПЕРТА НА ПРОЄКТ

Українська фундація розвитку

11.07.22

Громадська організація «Українська фундація розвитку» оголошує конкурс на посаду Молодшого експерта «Re:silience. Re:covery. Re:construction.

Якщо ви маєте досвід понад 1 рік в одному із зазначених напрямків (адміністрування, планування заходів, створення і супровід онлайн курсів, супровід тендерів, асистування керівнику проєкту), тоді запрошуємо вас до співпраці.


Re:silience. Re:covery. Re:construction.– проєкт про поширення правди в інформаційному просторі, надання гуманітарної допомоги, моніторинг сфери публічних закупівель, підтримку Уряду України.


Проєкт реалізують «Українська фундація розвитку» спільно з консорціумом Transparency International Ukraine , VoxUkraine , Інститут Аналітики та Адвокації та за підтримки European Union in Ukraine.


Поки українська армія бореться з ворогом на передовій, наша коаліція працюватиме над


(1) наданням гуманітарної підтримки як з такмеду, так і для бізнесу та внутрішньо переміщених осіб, які відновлюють свою роботу після переїзду;

(2) наданням правдивої та якісної інформації українцям та обмеженням поширення російських фейків;

(3) підтримкою Уряду, аналізуючи матеріальні витрати та визначаючи план реконструкції інфраструктури;

(4) забезпеченням моніторингу сфери публічних закупівель: поточні закупівлі, зміни в законодавстві, підвищення спроможності зацікавлених сторін відображати актуальність війни;

(5) підтримкою Уряду України в аналізі найкращих міжнародних практик для розробки найбільш ефективного плану відновлення для України відповідно до нашої специфіки та досвіду.


У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою. Володіння розмовною та письмовою англійською, досвід роботи в гуманітарній організації, досвід роботи в складних та нестабільних умовах буде значною перевагою.


Тип контракту: фіксований національний контракт на 11 місяців без можливості продовження. Заробітна плата та умови будуть відповідати умовам зайнятості згідно проєктної роботи.


Місце роботи\ локація: Київ


Пропозиція відкрита тільки для громадян України.


Строк подання заяв – 20 липня 2022 року. Ми лишаємо за собою право на власний розсуд зупинити цей конкурс в будь-який момент. УФР може розглянути заявку кандидата до кінцевого терміну оголошення, тому зацікавленим кандидатам пропонується подати своє резюме якомога раніше.

Ми контактуємо лише з кандидатами, які увійшли у “короткий список” претендентів за результатами відбору.


Прохання надсилати своє резюме на електронну пошту info@udfoundation.org.ua або за адресою м. Київ, вул. Воздвиженська, 16, корпус А, офіс 3


bottom of page