top of page

Стартувала ініціатива Re:silience. Re:covery. Re:construction

Українська фундація розвитку

18.07.22

Поширення правди в інформаційному просторі, надання гуманітарної допомоги, моніторинг сфери публічних закупівель, підтримка Уряду України , - стартує ініціатива Re:silience. Re:covery. Re:construction. (Re:Ukraine project).

Проєкт реалізують «Українська фундація розвитку» спільно з консорціумом Transparency International Ukraine , VoxUkraine , Інститут Аналітики та Адвокації та за підтримки European Union in Ukraine.


Поки українська армія бореться з ворогом на передовій, наша коаліція працюватиме над:


(1) наданням гуманітарної підтримки як з такмеду, так і для бізнесу та внутрішньо переміщених осіб, які відновлюють свою роботу після переїзду; (2) наданням правдивої та якісної інформації українцям та обмеженням поширення російських фейків; (3) підтримкою Уряду, аналізуючи матеріальні витрати та визначаючи план реконструкції інфраструктури; (4) забезпеченням моніторингу сфери публічних закупівель: поточні закупівлі, зміни в законодавстві, підвищення спроможності зацікавлених сторін відображати актуальність війни; (5) підтримкою Уряду України в аналізі найкращих міжнародних практик для розробки найбільш ефективного плану відновлення для України відповідно до нашої специфіки та досвіду.


Публікацію підготовлено за підтримки Європейського Союзу. Її вміст є виключною відповідальністю ГО «Українська фундація розвитку» і не обов'язково відображає погляди Європейського Союзу.

bottom of page