top of page

Зареєструйтесь на вебінар: Як використовувати LinkedIn для пошуку роботи для ВПО (оновлено)

Українська фундація розвитку

05.10.22

Вебінари перенесено на 19 жовтня та 20 жовтня, де ментор Ігор Ніколенко розкаже, як правильно використовувати LinkedIn для пошуку роботи.

Питання пошуку роботи зараз для багатьох українців є актуальним, зважаючи на те, що ми живемо у стані повномасштабної війни і мільйони українців втратили роботу і джерела сталого заробітку. Для кожного та кожної з вас важливо швидко адаптуватись до нових реалій і почати діяти. Тому ми маємо надію, що наш вебінар буде максимально корисним для вас і опісля ваші намагання знайти чи змінити роботу будуть успішними.


Майже усі ви знаєте соціальну мережу LinkedІn – наймасштабнішу професійну мережу у світі для пошуку і встановлення ділових контактів. Тут можна легко знайти нових клієнтів, партнерів, інвесторів, співробітників та достукатись до людей, які приймають рішення у своїх сферах впливу.


На першому вебінарі, 12 жовтня, ви отримаєте інформацію про LinkedІn та її важливість для пошуку роботи, найкращі практики до заповнення та ведення своєї сторінки на платформі, дізнаєтесь про хитрощі правильного спілкування, щоб досягти успіху у пошуку роботи.


Під час другого дня вебінару, 13 жовтня, Ігор Ніколенко розповість про лайфгаки для підвищення ефективності постінгу, секретні алгоритми індексації постів, формулу «4А», щоб бути впливовим в LinkedIn і не тільки.


Ігор Ніколенко - досвідчений LinkedІn Mentor, першим в Україні провів LinkedІn Live, має більше 13 років досвіду роботи в міжнародних компаніях (Philip Morris Ukraine, Kimberly Clark, Roullier Group, Modern Expo, KMZ Industries, Giga Group) на ринках України, Молдови, Білорусі і Балтики та є автором книжки «NLP as an instrument of influence in PR & Politics».


Вебінари відбуватимуться онлайн. Для того, щоб отримати покликання на захід, вам потрібно зареєструватися тут.


Початок вебінару – 17:00 щодня


Вебінар підготовлено за підтримки Європейського союзу. Вміст публікації та вебінару є виключною відповідальністю ГО "Українська фундація розвитку" і не обов'язково відображає погляди Європейського Союзу.


bottom of page